Depresszió: Lehet, Hogy Tehetetlen Vagyok, Mert Valaki, Hogy Depressziós?

Lehetnek esetek, amikor valaki az élet megy, hogy akarják, hogy az időkben, amikor nem. Lehet, hogy azt mondta, hogy ez egyszerűen az élet része, nem pedig valami, amit meg lehet változtatni. Azonban, bár ez a helyzet, ez lesz egy eldönteni, hogyan reagálnak, ha nem, hogyan akarnak.

Depresszió: Lehet, Hogy Tehetetlen Vagyok, Mert Valaki, Hogy Depressziós?

Elhangzott az is, hogy míg az egyik nem tudja kontrollálni, hogy mi történik velük, ők is ellenőrizzék, hogyan reagálnak.

Ez Egyértelmű

Ez alatt az idő alatt, lehet, hogy hamarosan kezdődik gondolni, hogy mit kell tenni annak érdekében, hogy lépjen előre. Lehet, hogy nem fog sokáig tartani ez, vagy lehet, hogy türelmesnek kell lenned.

Ez mind attól függ, hogy mi az, ami nem úgy alakul, ahogy ők szeretnék. Is, bár az egyik lehet legyőzni számos kihívással, amíg ez a pont, ez nem jelenti azt, hogy meg fogják találni könnyű leküzdeni, ami jelenleg fogyasztó a figyelmet.

Egy Kis Szünet

Lehet akkor egy lépést vissza, mi zajlik, hogy csináljon valami mást. Lehet, hogy ha voltak sétálni, lehet, hogy hamarosan kezdődik, hogy szert egy új nézőpontból.

Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy ezek létrehozása a hely valami új, hogy adja meg magát. Mégis, amikor összpontosít, hogy mi nincs rendben az élete, képes megállítani őket attól, hogy képes erre.

Elhangzott az is, hogy míg az egyik nem tudja kontrollálni, hogy mi történik velük, ők is ellenőrizzék, hogyan reagálnak.

A Dobozon Kívül

Ez akkor lesz, ha kilépett a saját elméd, ez a valószínű, hogy az élet sokkal könnyebb. Másrészt, ha mennek át ugyanazt az információt, újra meg újra, nem fognak messzire jutni.

Ugyanúgy, ahogy frissítése egy számítógép lehetővé teszi, hogy különböző dolgokat; kapott új információk ugyanaz a hatása. Lehet, hogy akkor azt mondta, hogy mi zajlik a fejedben, hogy meghatározza, hogyan ingyenes érzik magukat.

Blokkolt

Ha egy úgy érzi, csapdába esett a belső, nem számít, mi zajlik odakint. Ezért, milyen ez azt mutatja, hogy milyen fontos ez az egyetlen, amit tehetnek, hogy nyissa meg a fejében, hogy új információkat.

Ha nem ezt, akkor lehet, hogy probléma az életében, de azt találtam, hogy nem tudnak tenni semmit. Ez lehet tekinteni, mint ami csak kell.

Két Oldala

Ha ez vonatkozik valami kisebb, akkor előfordulhat, hogy nem lesz nagy hatással az életét. Lehet, hogy azt hiszik róla, de lehet, hogy túl messzire ment.

Ugyanakkor, lehet, hogy ez valami komoly dolog van, ez pedig akkor állítja meg őket abban, hogy képes figyelmen kívül hagyni. Ez az egy dolog akkor lesz nagy hatása minden területen az életét.

Például

Mi ez a műsor, hogy ez a kapcsolat valakivel, aki elhagyta őket, vagy lehet, hogy nem is jutottam el idáig. Ha nem kapják meg a messze, lehet, hogy nem tudnak vonzani valaki.

Alternatív megoldásként lehet találni, hogy nem tudnak elég pénzt keresni eltartani magukat, ők lehet, hogy még egy család. Vagy lehet tanulni valamit, de lehet, hogy túl sok nekik kell kezelni.

Elhangzott az is, hogy míg az egyik nem tudja kontrollálni, hogy mi történik velük, ők is ellenőrizzék, hogyan reagálnak.

Csapdában

Az alapján, amit zajlik őket, akkor úgy érzem, mintha semmit sem tudnak tenni. Kívülről úgy tűnik, mintha semmi baja az életét, de ez nem is lehetne távolabb az igazságtól.

Lehet, hogy úgy érezzük, mintha egy börtönben, ez lesz a börtönben, hogy adok nekik. Függetlenül attól, hogy úgy érzik, mintha ők irányítják más területein az életed, ez lesz tekinteni, mint ami nem tudják irányítani.

Tehetetlen

Mi lesz a legnagyobb hatással rájuk, akkor nem lesz mi zajlik; az lesz, hogy úgy érzik, arról, hogy mi zajlik. Ők azt hiszik, hogy teljesen tehetetlen.

S bár ott van az esélye, hogy nem akartak változtatni, hogy mi zajlik, ott van az esélye, hogy van. De annak ellenére, hogy kerestem a választ, nem volt nagy hatással.

A Végeredmény

Keresztül éli életét, így nem lesz nagy meglepetés, ha végül lehangolt. Ez lehet valami, hogy jön át őket időről időre, vagy lehet, hogy vegye át az egész élet.

Ha a tükörbe nézek, ők is arra a következtetésre jutott, hogy azok árnyéka a régi önmagának. De minél tovább tart, annál nehezebb lehet a számukra, hogy újra talpra állni.

Tudatosság

Könnyű lenne azt mondani, hogy egy szükséges, hogy legyen a pozitív, mind a saját életét hamarosan változni fog. Ez a munka; a másik lehetőség az lenne, az egyik, hogy nézd meg a része, ami bennük van, hogy nem adja fel.

Valamint ez lesz létfontosságú számukra, hogy mindent megtesz azért, hogy megtalálja a támogatást, valamint azt az információt, hogy nagy szükségük van. Meg kell tartani, ha ezt megtehetik, mindig van esély arra, hogy meg fogják találni, hogy mire van szükségük.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *