Fogyni formába kerülni A Telefon

Fogyni formába kerülni A TelefonTechnológia: az új, fogyás terv

Az egyik legjobb eszköz a levált kiló van már a zsák: Ez a smartphone vagy iPad. A tény, hogy sms, facebook, kiküldetés—az átlagos nő többet költ, mint 80 perc egy nap a telefonján, egy közelmúltban készült jelentés szerint a mobil alkalmazások analytics cég Szélroham—a mérleg nyelvét a szívességet.

Pedig hárman már használja a közösségi oldalakat, mint a Facebook, hogy karcsú, jelentések kutatás a University of Arizona. Szóval hajrá ellopni ezeket a javaslatokat a nők, akik elvitték a forma-vírus.

Tweet az utat vékony

Nancy Tessier, 50, elveszett 28 font közzétesszük az összes étkezést, a harapnivalókat, hogy Tweet, Hogy Mit Eszel (@twye), az online élelmiszer-napló, amely lehetővé teszi mások szemgolyó a noshes. “Néha sokkal könnyebb caphealthcheck.eu volt úgy dönteni, hogy nem eszik valamit, mint az, hogy csipog a világot látni” – mondja.

A kiküldetés a fogyás számok segítségével is. A University of Arizona kutatás azt sugallja, hogy a nők, akik felfedik formába győzelem a heti rendszerességgel lefelé gyorsabb, mint azok, akik frissítés ritkábban. Ha szégyenlős, hiszem, hogy a Twitter kezelni, feltölteni egy rajzfilm karakter, mint az avatar, így megosztani a sovány érzés nélkül öntudatos.

Nyereség a következő

Egy kis virtuális támogatás azonnal a következő Twitter hash kategória, mint a #fitblog. Carla Nadrág, 27, kezdődött a harangozás a #fitblog heti élő chat—leesett egy 12-es méret egy méret, 6-os egy év alatt. “Amikor a fogyás elért egy szintet, hogy a nők rámutatni, hogy a 30 perc elliptikus rutin nem lesz elég volt a kulcs” – mondja. “Elkezdtem futni kezdett megint veszíteni.”

Lehet is kezdeni a saját már tag vagy, mint Sherry Pagoto, 38, Massachusetts-ből, #plankaday, egy kihívás, hogy tölteni legalább egy percet a deszka jelentenek minden nap.

Menj post-alMenj post-al

Amikor Shereen Newman, 43, szükséges tanácsot, hogyan kell élvezni felek anélkül, hogy egyre vissza a 75 font volt, csak elveszett, kiderült, hogy a Facebook.

“Az egyik barátom javasolta, hogy hozzak egy egészséges étel, mint a kaja” – mondta Newman. “Tudom, hogy most minden fél—egy taco-kevesebb Mexikói saláta.” Közvélemény-kutatás az online agytröszt, amikor csak szükség van a valós világ a bölcsesség, hogyan kell ellenállni az office cupcakes, hogy hol találok egy jó edző. Majd tesztelte tanácsot, plusz egy emlékeztető, hogy nem te vagy az egyetlen, aki megpróbálta egészséges.

A csoport

Deborah Collins-Rapp, 50, elveszett 85 kiló segítségével a 20-tag “100 Kilós Bootcamp” Facebook-csoport. “Ezek az emberek idegenek voltak, de átestünk a fogyás” – mondja. “Ha bajban voltam, hogy csökkentjük a kenyér, egy nő volt írjak le mindent megettem, majd küldje el neki. Ő tartotta bennem a felelős.”

Találd meg a saját vágja le a csapat keresztül csoportok, mint az “Add Fel a Pia Elveszíteni” sparkpeople.com. Vagy a saját, a Facebook vagy a Google+: az Első, hogy láthatatlan nonmembers. Akkor, köröm le egy nap, minden héten mindenkit, hogy ossza meg a leadott kilók. Az emberek megírhatják a csoport falra, vagy usea ingyenes videó-konferencia helyszín oovoo.com vagy a “hangouts” szolgáltatás a Google+ – on, hogy ellenőrizze a tömegesen.

Ne aggódj, app-yNe aggódj, app-y

Több mint 11,000 apps, hogy segít a fogyásban. Egy valóban innovatív: készíts egy képet a grub, majd küldje el Diéta Pattan ($2; dietsnaps.com) tárolja a felvételek a vizuális élelmiszer-napló. Vagy használja A Fitness-Pal (ingyenes; myfitnesspal.com) a scan étel vonalkód; a kalória azonnal feltölteni, hogy az élelmiszer-napló megoszthatja barátaival a Facebook, a Twitter.

Sienna Farris, 37, tudja, hogy a hatalom alkalmazások: Miután meglátogatta őt tornaterem először, ő rendezte a dolgait, hogy egy Polgármester cím a Foursquare-en, egy-díjas annak, aki bejelentkezik egy nyelv leggyakrabban. Ő szerezte a korona—60 kilót adott le a folyamat. “Saját fiók mutatja voltam az edzőteremben, 411 alkalommal,” Farris mondja. “Olyan büszke vagyok magamra!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *