Hogy Az Alkohol Függőség Hatással Lehet A Mentális Egészségre

Alkohol történik, hogy a leginkább preferált -, hogy a dolog az Amerikaiak számára, függetlenül attól, hogy valaki azt akarja, hogy a stressz egy hosszú nap után a munka, vagy eltölteni egy estét a barátaival. Sajnos, a pia, mint a szokás, hogy a legtöbb ember. Annak ellenére, hogy a vezető oka a megelőzhető halálesetek, az alkohol forgalmazott nyíltan, előrejelzések szerint a médiában, mint a pozitív anyag.

Hogy Az Alkohol Függőség Hatással Lehet A Mentális Egészségre

Ellentétben a közhiedelemmel, az alkohol többet árt, mint fogyasztása nagy mennyiségben egy hosszabb időszak. Ismert, hogy számos negatív hatások, kezdve a emlékezetkiesés, eszméletvesztés, hogy számos mentális problémák, mint a depresszió, szorongás, bipoláris zavar. Mivel az alkohol egy depresszáns, akadályozhatja a normális működését agy, érintő gondolatait, érzéseit, cselekedeteit.

Néhány tünet, hogy segítsen szakemberek meghatározni, ha az alkohol, a drog probléma közé tartozik, túlzott alkoholfogyasztás/drog, elvonási tünetek, remeg a kéz, stb. Ha egy személy, aki minden nap iszik a hét támaszkodik, alkohol, akkor valószínű, alkoholista.

A tény az, hogy a legtöbb ember, zsémbes vagy értékelő alkohol, drog, van egy probléma magukat, vagy segítséget, hogy valaki életében bánni a saját problémáik. Tehát, mint látható a függőségek, függő alkoholisták, illetve más típusú alkoholisták, drogfüggők megváltoztathatja.

Bármilyen kémiai, hogy kárt okoz egy potenciális veszélyt.Ha elkezd inni, amikor fiatal vagy, továbbra is át az életen, anélkül, hogy az alkohol okozza a bajt, vagy más leszállás egy hely a börtönben, akkor valószínűleg nem alkoholista egyesek szerint.

Íme néhány a leggyakoribb co-meglévő feltételek, amelyek okozhatnak komoly következményei:

Nyilvánvaló, alkohol-függőség, szegény mentális egészséggel kéz a kézben. Az emberek, akik nélkül nem lehet élni alkohol minden nap, mentális problémák vannak egy gyakori eset. Ugyanakkor az egyén foglalkozik egy mentális állapot, mint a depresszió vagy a szorongás nagyobb valószínűséggel alakul ki az alkohol-függőség, összehasonlítva azokkal, akik nem szenvedtek bármely mentális zavar. Pontosan, amikor az egyén foglalkozik mind a kábítószer probléma, mentális zavar, ő ismert, hogy a co-előforduló állapot, vagy kettős diagnózis.

Íme néhány a leggyakoribb co-meglévő feltételek, amelyek okozhatnak komoly következményei:

Alkohol, illetve a szorongás: az Alkohol gyakran viselkedik, mint egy első resort harcolni a tünetek, a szorongás, a rövid távon. De amikor az alkohol-fogyasztás lesz egy sima ügy, valószínű, hogy a tünetek, a szorongás volna súlyosbodnak az idő múlásával. Ivás erősen zavarja az egészséges működésének neurotranszmitterek jelen az agyban, ami viszont negatív hatással van egy ember küzd mentális egészségügyi probléma, mint például a szorongás, így romlik a meglévő tünetek.

Az alkohol, a depresszió: az Alkohol egy depresszáns, ezért a rendszeres fogyasztása lehet, hogy egy ember szomorú, alacsony, nagyon fáradt vagy kényelmetlen. Sőt, alkohol fogyasztás egy hosszabb időszak súlyosbíthatja a meglévő depressziós tünetek. Azonban, néhány ember számára, a jelenléte, a szorongás vagy a depresszió is kéri őket, hogy a kísérlet alkohollal, hogy a tünetek enyhítésére. Nyilvánvaló, hogy az alkohol, valamint a depresszió formájában egy ördögi kör, amely végül elvezet az önbántalmazás, pszichózis, vagy akár öngyilkossági.

Alkohol -, illetve memóriazavar: Iszik alkoholt alkalmanként valamint hosszabb ideig emlékezet-kiesést okozhat. Valójában, alkohol lassítja az agy feldolgozza, ami miatt jelentős értékvesztés, hogy a memória. Nehéz ivás rontja az egyén azon képességét, hogy emlékszik, vagy nem is emlékszem, hogy a dolgokat. Még helyezi az ember a kockázata, rossz egészségi állapotban, hogy részt vehessen anti-szociális tevékenységek.

Gyógykezelésre a kettős diagnózis

Íme néhány a leggyakoribb co-meglévő feltételek, amelyek okozhatnak komoly következményei:

Ellentétben egyetlen probléma, mondjuk, egy függőség, vagy egy mentális állapot, a kettős diagnózis kell átfogó kezelés. Miközben egy kórházi program lehet viszonylag több hasznos a kettős diagnózis, a rendelkezésre álló legújabb eszközök, gyógyszerek is növeli annak esélyét, hogy túllépve a probléma. Fontos azonban, hogy kérjen orvosi segítséget, amennyiben a függőség bármilyen anyag vagy esemény bármely mentális zavar, vagy mindkettő.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *