Tánc Az Út Fitness

A fogyás egy nehéz folyamat, különösen azok számára, akik nem használják a fogyókúra, gyakorlása. Vágás le csak úgy lehet elérni, ha egy személy két dolog következik: határérték élelmiszer-bevitelt pedig a folyamatos fizikai aktivitás. Hiába, hogy diéta nélkül gyakorlat, gyakorlat nélkül gondolkodni, hogy mit eszel. A tömeg, a kövér megint egy idő után, mert, hogy az egészséges táplálkozás a test egész életmód változás – ez a kötelezettségvállalás, illetve a fegyelem. Meg kell találni a módját, hogy kielégítse magát “az egészséges élelmiszerek” ugyanakkor, tanulni táncolni, fitt -, amely a leginkább élvezetes.

Tánc Az Út Fitness

Ha nem biztos abban, hogy mi köze van a gyakorlat ideje, itt van 3 jó friss táncóra, hogy próbálja ki. Minden feladat egy jó kardió edzés, egy zsírégető, hogy mondjuk a legkevésbé. Tánc az út, hogy a fogyás – nem érzem magam, mint a házimunka.

Én leszek az első, aki bevallja, hogy két bal lábbal, a tánctudásod olyan jó, mint a csokoládé, tea csésze, de a tánc tényleg az.

Míg néhány ember, csak fitness koncentrált táncórákra, mint valami hasonló a Táncóra, Jane Fonda aerobic órákat az 1980-as években, az igazság az, hogy a tartomány kínálatát, most elég meglepő, tett egy sokkal izgalmasabb íze.

Én leszek az első, aki bevallja, hogy két bal lábbal, a tánctudásod olyan jó, mint a csokoládé, tea csésze, de a tánc tényleg az.

Sőt, van elég különböző stílusú tánc, a zene, hogy megfeleljen minden íze. Néhány a legnépszerűbb fitness tánc stílusok közé Zumba (amely használja a freestyle mozgások salsa, merengue zene), SoulSweat (alapuló Soul zene), CardioFunk (a Funk zene), de akár Bollywood (a magas tempójú zene, hogy megtalálta az Indiai “Bollywood” filmek). Ha van egy stílus, zene, amit hallottam a rádióban, hogy késztet, hogy nyomás a ritmust, akkor esélyes, hogy egy fitness órán köré épült.

Vannak sok különböző ellátások a tánc fitness. Majd az aerob, valamint az izom erősítése előnyeit, természetesen. De az igazi előnye a tánc fitness osztályok, hogy lehet egy nagyon szórakoztató. Tartsd észben, hogy sok ember, aki elkezdi egy új edzésprogramot, az lesz a vége, feladod a fitness célok, mert unatkozni futópadok, súlyemelés gépek. Ezért mindig azt javaslom, keressen egy olyan tevékenység, élvezni, hogy részt vegyenek mellett a rendszeres fitness rutin. Így sokkal valószínűbb, hogy maradni hosszú távon. Egy táncórát is kap, ismerkedés a többi osztály tagjai, ami lehet, hogy sokkal könnyebb motiválni magad minden jövőbeli osztály.

Én leszek az első, aki bevallja, hogy két bal lábbal, a tánctudásod olyan jó, mint a csokoládé, tea csésze, de a tánc tényleg az.Nem minden fitness tánc órák fogja kiszállítani fej fordult eredményeket, így csak arra emlékszem, hogy a játék a hosszú játék. Bár csak azért, mert te nem vagy súlyemelés, vagy futásnak fel, majd le a lépcsőn, nem jelenti azt, hogy nem kap egy jó izzadság. Tánc órákat gyakran résztvevők mozog, oly módon, hogy ők nem használják, oldalra vagy átlósan, talán, mozgás közben a karok különböző módon egyszerre. Ha nem vagy ismerős a mozdulat jó esély van rá, hogy fájni fog (jó értelemben) után az első osztály!

Ismerkedés a tánc fitness órára elég egyszerű. Valószínű, hogy egy helyi egészségklub vagy közösségi központ rendelkezik legalább egy típusú ezek az osztályok. Hívja a létesítmény a környéken, hogy megtudja, a különböző lehetőségeket, hogy illeszkedjen a menetrend. Tánc fitness osztályok is lett annyira népszerű, hogy a fitnesz stúdiók fókuszálni az ilyen típusú osztályok jelentek meg szerte az országban. Hallottál már a Zumba, nem igaz?

Bár ezek az osztályok szinte mindig nyújt egy pozitív támogató környezet, vannak, akik inkább a gyakorló otthon a saját, az idő rövidsége miatt. Természetesen lehetséges, hogy a tánc fitness rutin otthon. A legegyszerűbb, legolcsóbb módja kezdődik, vagy, hogy lásd, milyen stílusú a legjobb az ön számára, hogy a neten rákeresni a YouTube-on. Megtalálod számos videók a táncot, sőt néhány koreografált órákat, hogy kövesse végig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *